sunnuntai 3. elokuuta 2008

Viikonloppu

Perjantai: Koulussa oli kiva päivä, satoi kylläkin, mutta taas tuli uusia kavereita ja olin iha levoton viikonlopun odotuksesta, kert joonas tulee sillon. Illalla oltiin host äidin, veljen ja chrissin kanssa kattomassa Canberrassa the Slim Dusty familyn keikkaa, ja oli just hauskaa. :D pojat vaan kävi vähän hermoille, mutta hymy ei hyytyny. :) ne on niin mustasukkasii joonakselle. hah!
Lauantai: Aamulla mentiin äidin, julien, teagonin ja peten kanssa bodypumppiin, en kylläkään jaksanut keskittyä koska laskin vain tunteja koska joonas on tulossa. Lounaan jälkeen sitten vihdoin näin enkelini, ja näytin sille Goulburnia. Illalla tuli taas perhetuttuja kylään, joonas sopeutus just hyvin ja hauskaa oli! (joonas laitettiin myös maistamaan eri kaljalajeja. :D) selvittiin kuitenki hengissä!<3 (ei yksityiskohdista sen enempää;))
Sunnuntai: Muutaman tunnin yö unen jälkeen, oltiin iha väsyneitä koko päivä joonaksen kanssa, tehtiin vaan jotain nuudelei ja katottii leffaa. Joonas laittoi myös macin kuntoon, jotta pääsen tällä nettiin. (se on niin nörö. :D) väsynyt juttuu tiedän. univelat painaa mutta tarna jatkuu.. saatettii joonas sitte puoleen väliin matkaa, nyt jo ikävä, mut nähdään sen kanssa viiden päivän päästä ni ei ressii. :) olin illalla onnellinen ku oli niin kiva viikonloppu. osaan myös nykyään käyttää skypeä ja puhuttiin sen välityksellä joonaksen kanssa koko ilta. onse niin ihana<3>Kotiin terveisiä, menkää lukee myös joonaksen blokia: jomped.blogspot.com

Ei kommentteja: