sunnuntai 10. elokuuta 2008

Sydney



Perjantai: Hauska koulupäivä oli, tykkään kyl koulusta niin paljo. :) parhaimmat tunnit on work studies ku vaihdoin kemian siihen, ja se on kyl iha ykkönen! ei tehdä mitää ja opettaja antaa vaan karkkii, just kivaa! :D toisin ku saat slr, joka on joku liikunta juttu! muuten iha kiva aine mut joudutaan aina tekee jotai ihme sirkustemppui enkä osaa! sitte pojat vaa aina pakottaa mut yrittää ja tyylii kantaa mut niille trampoliineille sun muille. :D koulun jälkeen jumppa, sitte piti mennä kavereiden kanssa syömään mutta vaihdettiin se ens perjantaiks ni äidin kans vaa sitte mentiin hakee nuudeleita ja kateltii jotai saippuasarjoi telkusta iha väsyneinä.
Lauantai: SYDNEYYYN! haettiin eka joonas aamulla mukaan, matkustin siis äidin ja Linin kanssa joka on perhetuttu. Kaikki nähtävyydet käytiin läpi päivässä, käytiin näköalarakennuksessa joka oli 260m korkee (eli korkein rakennus siellä) ja sielt näki koko sydneyn, kivoja kuvia tuli, syötiin, naurettii ja ku joonas lähti ni mentiin kattoo oopperaa "The Phantom of the Opera" joka oli kyl iha ykkönen! eka ooppera mis oon koskaan ollu ja tykkäsin niin paljo, että ostin iha turhan sateenvarjon mis oli sen esityksen logo. :D taksilla hotellille ja nukkumaan!
Sunnuntai: aamulla käytiin markkinoilla ja syötiin hyvä aamupala. Äiti on just paras ku vie meijät aina johonki ykkösravintoloihin ja siel saan sit ottaa mitä haluun. :) harmittaa ku ei oo miljonääri ku sydney on täynä just kaikkii merkkituoteliikkeitä. piti pitää vaa silmät kiinni ja kulkee ohi, sillee siit selvis. :D mut ah, onse kyl kiva kaupunki myös. Illaksi kotiin ja Goulburnissa oli tullut lunta! nauratin perhettä tekemällä lumilyhtyjä ja lumiukon. ruoka, joonaksen kans jutteleminen ja nukkuu!

2 kommenttia:

emmi kirjoitti...

kuulostaa ihanalt! :) Ja hassult et siel on satanut lunta ku tääl on kesä :D

t. sun entinen tanssikaveris emmi :D

Anonyymi kirjoitti...

Heisan! Mahtavaa et siel menee phantom of the opera, haluan ehkä eniten ikinä nähdä sen oopperana ! Et viitsisi selvittää mulle meneekö sitä vielä syyskuussa tai lokakuussa ja kertoa mulle irc-galleriassa tai facebookissa

t. Veera / tanoholic :D