keskiviikko 20. elokuuta 2008

"kaikki kääntyy vielä parhain päin" -samaanijarkko

ma: host äidillä oli työjuttuja wagga waggassa, joka on yks kaupunki vähän kauempana täältä, ni päätin sitten lähtee sen mukana sinne kattelemaan paikkoja. siellä sitte shoppailin ku äiti oli työhommissa. iha nätti kaupunki ja hitusen lämpimämpi ku goulburn. harmittaa vaa ku en micaelin numeroa tienny ni en voinu soittaa mun tulosta. kuitenki, sieltä sitte illalla kotiin ja joonaksen kans sovittiin riitamme ku oli sunnuntaina tullu. <3
ti: koulussa hauska päivä, pojat jotai kiusas, sitte käytin host äidin opettamaa sanontaa jos joku käy hermoille ja sanoin niille: fuck off. repes pikkasen nauramaan. :D päivä meni kyl nii nopee taas. bilsanope oli ylpee musta kerranki ku sain hyvät pisteet pistokokeest. tai no hyvät ja hyvät, mut siis vaihto-oppilaaks loistavat. :D (tehtiin kyl tyttöjen kans vähän yhteistyötä, mut noi jutut on käsitelty jo aikaa sitte suomessa ni päteminen ei oo vaikeet.) koulun jälkeen host äidin työpaikalle vähäks aikaa, sitte bike tunnille, ja peppu on jumissa voin kertoo! syömää kotii illal ja james kiusas mua taas. :D se on kyl niin isoveli et huh huh!
ke: vatsalihakset kipeet nauramisest. eka tunti koulussa slr tunti, max, callum ja mc tulee aina meijä tunneille vaik ei niil ees oo koko ainet. kuitenki, jouduttiin tekee joku lattiasarja, jossa käytettii semmost naura juttuu ja vannetta, niinku voimistelijat. oltiin maxin kans pari, ja tehtiin hienoin rutiini ikinä. :D kaikki vaa nauro ku vedettii iha tunteella 80-luvun biisiin, onkohan sen nimi sit "what a feeling" joku sellanen, mut joo. max leikki jotai perhosta, ja mult vaa valuu kyynelii naurusta. sama jatku sitte work studiessa. tulin myöhään tunnille ku mentii tyttöjen kans antaa lahja yhelle opettajalle joka täytti vuosia, no ku astun sisää luokkaa ni siel on jo täys meno päällä, musiikki soi ja pojat tanssii pöydillä. ja ku opettaja tuli luokkaa ni max alko tanssii sen ympärillä ku jossai bileis. :D ei hitsi nauroin niin paljo. ne tekee kyl kokoaja kaikkee niin hölmöö, ja naurattaa mua jatkuvasti. ja niil on tullu kauhee fetissi antaa mulle kaikkii juttui, jotai mitä ne kutsuu lahjoiks, jotai klemmarei tai senttei tai kivii tai jotai. :D ja kuka antaa paremman lahjan on voittaja. huoh! mut joo, tä päivä ei kuitenkaa päättyny niin hyvin ku alko. ku jenelle tuli hakemaan mua rotary kokoukseen, se kerto, että joonaksen counslerol vai mikä se on, ni oli soittanu mun counslerolille, robinille, ja keskustellu meijän suhteesta, ja robinhan täst ei tiedä mitää. no kuitenki, en saa nyt mennä sitte viikonlopuks joonakselle, ja ne yrittää saada meijän suhteen loppuu. itkin koko rotarykokouksen. meen huomen juttelee robinille ja selvittää asioita. ei hajuakaa mitä teen. juteltii joonaksen kans tästä, sille tulee huomenna juttelee jotkut astet suuremmat rotaryherrat. kumpikaa ei tiiä mitä tehdä.. mä vaan itken ku en osaa muuta. aika patti tilanne ku rakastaa toista, ja sitä yritetään viedä pois... äiti autatko taas?

Ei kommentteja: