torstai 31. heinäkuuta 2008

ti, ke, to

Tiistai: toinen koulupaiva, taas lisaa uusia kavereita, ja on hassuu et kaikki haluu oppii tuntemaan sut. musiikin opettaja pakottaa mut myos pitamaan piano esityksen ensviikolla, huoh. :D kaverit ehdotti myos kyytia kotiin, mut veli james tuli mut hakemaan. :) veli myos vei mut opettelemaan ampumista, joka oli just jannaa. sain myos taas ajaa autoa, ku na on sita mulle yrittany kovaa vauhtia opettaa. kotona olin pikkasen aikaa yksin, ja venyttelin ku paikat on iha kipeet jumpasta, kuuntelin kans suomalaisii cd-levyja, ja tuli pieni haiku kotiin, mutta joonas onneks pelasti tilanteen.<3 mun host aitikin kutsuu sita enkeliks ku sellanen se on. :)
Keskiviikko: koulu ei ole kovin suuri, joten kaikki tuntee mut jo nimelta ja saan vahan valia kuutoja sielta sun taalta. :) mika on kiva, uusia numeroita tulee jatkuvasti, ja jouduin esittaa yhen pojan tyttoystavaakin, koska nuoremmat tytot ahdistelee sita. :D haaaah! Illalla oli ensimmainen rotarykokous jossa tapasin kaikki rotarypapat. maailman sulosimpii, kaikki haluu vieda mua joka paikkaa ja tehda mun kans kaikkee ja jutella ja tutustuu. tykkaan kans tosi paljon mun counslerista Robinista, sen kanssa tuun varmaan kans viettaa paljon aikaa. :)
Torstai: koulussa oli rento paiva, ja pelattiin liikuntatunnilla tennista. (taidot tallella ;)) lopulta sit paadyttiin siihen etta poikien kans pelattaa sellast tennist, etta jos ei saa palloa, joutuu ottaa yhen vaatteen pois :D pojat oli loppujen lopuksi lahes alasti. (markus ja sam siis, koulun suosituimmat vissii.) hauskaa oli! james kerto kanssa, ku tuli taas hakemaan, etta sana uudesta vaihto-oppilaasta on kiiriny lahes koko kaupunkiin, ja pojat kuulemma juttelee musta paljonki. hah! (ei oo kauheen monta hyvannakosta tyttoo siis kaupungissa siina syy). toisaalta myos jotkut nuoremman ikaluokan tytot kuulemma ei oikeen musta tykkaa sitten taas. jannaa, ja vast viikon ollu koulussa. illalla oli viela rotary nuorien kokous, missa on kaikkii kivoi ihmisia ja tori, tuleva host siskoni ens perheessa. oli hauskaa, ne on kans hirmu kivoja ja uteliaita suomesta. joonas myos soitti, ja naan sen hei paivan paast! haa! on se niin ihana<3 yolla soitto viela kotiin kaikille rakkaille, eka kerta, ja seki sai mut hyvalle tuulelle. molemmilla puolilla maailmaa tuntuu olevan kaikki hyvin. :)

2 kommenttia:

Eve kirjoitti...

Just ihanaa kun jaksat kirjotella tänne ahkerasti ni pysyy hyvin kärryillä miten siellä sujuu! :) Hyvin ilmeisesti..
Yllättäen oot iskeny jo koko kaupungin miehet, hyvähyvä ;)
Onks teillä skype siellä? Jos on ni voitais soitella jossain vaiheessa.. olis ihanaa!
Haleja <3
-Eve

Jomped kirjoitti...

^tai ainaki naapurikaupungin miehen