tiistai 22. heinäkuuta 2008

Vihdoin taalla!

Hieno homma ja propsit joonakselle joka on mun enkeli ja autto kadesta pitaen taman perustamisessa! <3
Eli siis kolme paivaa nyt oltu taalla ja sopeutuminen on lahtenyt hyvin kayntiin. Aluks oli vahan vaikeeta hyvastella singaporen porukat, mutta nyt on elama taalla lahtenyt rullaa. sunnuntaina kun tultiin oli mulle jarjestetty jo grilli juhlat johon osallistu mun oma host klubi ja tulevia isantaperheita. kauheesti sain niilta lahjoja, mutta valvomisen takia olin niin zombi etta tuskin tajusin mitaan. tiistaina oli sitten kaytannon juttujen vuoro, uus puhelinnumero ja koulukengat tuli hankittua. perheen aiti Jenelle vie mua paikasta toiseen, samoin isoveli james, isaa robia naan pikkasen harvemmin, mutta joka paiva on yhteinen ateria. lappa lentaa jatkuvasti ja tuskin pysyn perassa. aiti ja isa varmaan jarkyttyy tasta lauseesta, mutta joo, saantoja ei ole lainkaan! :D olisin kuvitellu tiukempaa mutta ei ole.
Tanaan kavin koululla hakemassa koulupuvun ja nauroin sille aika paljon. :D maanantaina meen vasta kouluun enka malta odottaa etta saan pitaa sita pukua! hahaa! koulu tuntus tosi kivalta ja sama koulun henkilokunta. kaikki lupas auttaa mua mielellaan ja olla tukena. Lukujarjestyksenki tein, ja alotan varmaan tanssin myos maanantaina paikallisessa tanssipaikassa. Nyt kun kaikki kaytannon jutut on hoidettu voi elama alkaa taallakin, ja oltiinki sen takia host aidin ja veljen kanssa leffassa kattomassa mamma mia! Huomenna mennaan Jenellen kanssa kolmen paivan matkalle kiertelemaan rannikkoseutuja. host isa ja aiti matkustelee aika paljon tyon puolesta, ja sano et voin koska vaan tulla niiden kanssa ja jattaa vaikka koulun valiin( aiti ei tykkaa hyvaa ;)).
terveisia koti suomeen, kirjoittelen varmaan tanne lahes paivittain. aidille tiedoksi etta soitan varmaan lahiviikkojen aikana ja ei tarvitse huolestua mun vointia. Na pitaa musta taalla huolta ja samoin joonas. :) villasukat olis kylla kivat! taalla jaatyy!

1 kommentti:

Unknown kirjoitti...

Mukavaa ku pidät meidät ajanasaalla. Luettiin just sun teksti ja on kiva kuula et sul on kaikki hyvin. Tääl on eöämä jatkunu perus kierrolla ja ilmat on ollu aika huonoja. Nyt loppuviikoks on luvattu helteitä ja me lähetään Tuulin kans mökille. Mummi on huumasa ku saa lukea näitä juttuja joten kirjottele ku jaksat. Toki myös me muut luetaan niitä mielellään :) Rakkaita terveisiä täältä mummin makuuhuoneesta t: Tuuli, Kalle ja Mummi sekä hoidossa oleva pikku tuuli(koira)