tiistai 6. tammikuuta 2009

Joulut ja lomat ja perhe!

varmaa on tullu jo todistettuu laiskuus aye!
kerron vain viikonlopuista siis, sillä päivät kuluvat aika normaalisti, joko kavereiden kanssa, jotai rotary juttuja hoidellessa (kuten lippujen myyntiä ja catering palveluita tehdessä) shoppailemassa, ja interactissä.

Viikko 48: Lean läksiäisiä vietellässä kului lähes koko viikko, ja viikonlopulla kunnon pippalot! kaikki kaverit oli siellä, juotiin, tanssittiin, pidettii hauskaa. kaikki oli niin järkyttyneitä lean lähöstä, että paljon kuuli semmosii et: älä sä sit vaa koskaa lähde, jää tänne- tunnustuksia. ilta oli tositositosi kiva, siitä kuvia galleriassa!
Viikko 49: esseiden palautuksia ja work studies ryhmän kanssa myytiin koulussa karkkia. mulla, lauralla ja lealla oli ryhmä nimeltä Sweetie (hey sweetie, do you want some sweets?) ja kirjaston portailla myytiin karkkeja, ja jäätiin 30 dollarii voitolle! lupun viikkoa sairastelin aika lailla, joten himassa. sama oli viikonloppuna, joten makasin käytännössä katsoen 3 päivää putkee sängyssä!
Viikko 50: Lea hyvästeltiin, mutta oon varma et meen kattoo sitä October festiin ens vuonna! Perhe saapu sydneeyn torstaina, tuli kouluun moikkaa perjantaina, jollon eka kaatosade kuukauksiin! hah, niin huono tuuri! rehtori oli iha innoissaan meijän perheen tulosta, ja niin opettajatkin, joten sain näyttää iha yliväsyneelle perheelleni kaikki mulle rakkaat kaverit ja opettajat, ja annettiin pieni tour mikyn kanssa koulua ympäri. Pojat opetti kans perhettä pelaamaan crikettiä, oli kivaa! siitä lähettiin sitte ajamaan sussexiin, ja siellä vietettiin koko viikonloppu! maailman kaunein paikka, ja näki taas Rossin ja kumppanit!
Viikko 51: Koulun leiki sydneyssä maanantaista keskiviikkoon, opittiin kaikkee seksi&huumeet juttui, ja pidettii hauskaa ja urheiltii, chappo sai jalkapallost päähän! köysitehtävä iha huippu, pikkasen kyl jalat tärisi niin korkeel! kivaa oli, mut oli kans kyl turhanki puhki sen leirin jälkeen! porukoiden kanssa perjantaina canberraan kattoo kaikkii nähtävyyksii päiväks ja illaks sussexiin jälleen, ja viikonloppu löhöillen rannalla ja nauttien perheen kanssa olosta, jota oppii täällä kyl arvostamaan todella paljon.
Viikko 52: Jouluun asti (keskiviikkoon) olin perheen kanssa, sitte viettää Austraalialainen joulu host perhelle! oli kyl iha erilainen, kuuma, lahjat jaettiin aamulla, ja lounas oli se pääruoka. myös runsas alkoholin otto ja humalaiset naapurin pojat kuului tähän jouluun, joten ei iha perinteinen perhejoulu kyllä, mutta hauska silti! sain paljon ihania lahjoa, kaiken mitä olin toivonutkin mm. uus ipod, siihen kajarit, nimikkopyyhkeen, nimikaulakorun, paljon rannekoruja, pehmolelukoalan, meikkejä, leffalippui, kaikkee! torstai meni joulusta toipuessa, ja uusiin bileisiin valmistuessa, sillä järjestettiin perheelle bbq pippalot med rotaryt+perhetutut+kaverit, eli kaikki mulle tosi tärkeet, jotta äiti ja iskä sais tutustua niihin. Mikyn kanssa ootettiin vaan et papat lähtis ni päästäis hassuttelee! ja oli kyl iha uskomaton ilta, kyl äitin ja iskän charmiin voi aina luottaa, matildan korttitaitoihin ja atten tanssiliikkeisiin! Sunnuntaina lähdettiin Sydneeyn aamulla, käytiin manly beachilla ja muita nähtävyyksiä kattomassa.
Viikko 53: maanantaina bondi beachille ja shoppaillee, ja illalla/yöllä kiipeemään harbour bridge silta! IT WAS SO AWESOME! HUIPPUUUUU! Tiistaina hyvästelin aamulla vanhemmat lentokentällä, pia taas kyl nähdään.. host äiti ja sisko liittyivät hyvästelyyn, ja siitä mentiin sitte shoppailee lisää! Keskiviikkona uusvuos sai alkunsa, jonka vietin Callumin, Charlien ja Emman kanssa suurimmaks osaks, loppuilta poikien kanssa Tomin luona. Oli kyl hauska uusvuos, kiitos pojille! Viikonloppu meni siinä et vieraita ramppaili koko ajan, sekä kavereita kylässä. bileitä bileiden jälkeen ollu nyt koko uusvuos!

Ei kommentteja: