maanantai 24. marraskuuta 2008

Cooma

ma: maanantait on kyl niin jostai ettei mitää järkee! miky alko itkee koulussa ku kaikki tytöt on sitä vastaan, ja kert se on mun paraskaveri koulussa, suru vaikutti myös muhun. koitin auttaa parhaani mukaan, ja suutuin itekki tytöille.
ti: flunssa iski ni host vanhemmat anto mun jäädä kotiin. siivottiin siskon kanssa kotia, tehtiin pyykit ja järjesteltiin kaappeja ku Chrisco oli tuonut ruokaa vaikka kuinka (joku ihme jouluruoka paketti, ainaki 20 laatikkoo ruokaa.) Miky ja Lea soitti, molemmat parku puhelimes et ne oli koittanu jutella tytöille, mut asiat oli menny vaan pahempaan suuntaan. Hitsi et osaa olla ahdistavaa ku kavereille on paha olla.
ke: flunssaa vielki, joten kotona pysyin. no kouluu olis muutenki ollu vaa 3 tuntii ku oli joku opettajien lakko. mentiin host mummin ja pappan luokse siskon kanssa ja viimeistelin mun esitelmän rotareille, esitelmä oli Rypenista, koska ne sponsorois mut sinne ni ajattelin et ainaki voisin tehdä esitelmän siitä et millasta oli. esitin sen sitten illalla rotary kokouksessa.
to:kouluu taas 3 tuntii ku senioreitten ei tartte osallistuu enää liikuntaan, joten koulun jälkeen mentiin poikien kanssa Mattin luokse vähäks aikaa ja siitä leffaan, jonne tuli myös Lea ja Miky. katottiin uusin James Bondi, mä lea ja miky nukahdettiin :D hahaa. ansaitsin myös rahaa, koska tein kaikki mahdolliset tyhmät jutut mitä matt ja miky ehdotti, esim. tanssin tuolilla sun muuta, ku ne kert veti vetoo ettei ois pokkaa niiin monen ihmisen joukossa.
pe: koulun jälkeen lähtö Coomaan Jenellen ja Helenin kanssa, 5 min aikaa pakata ku olin turhan laiska pakkaa torstaina. saavuttiin sinne, meit vaihtareita tuli vaan puolet perjantaina, loput lauantai aamuna. Mut majoitettiin samaan kahden yön hosperheeseen Noemin kanssa, ja sattu niin hyvin, sen perheen toinen poika John oli ollu Rypenissa mun kanssa samaan aikaan, me oltiin siel hyvii kavereit sun muuta, ni oli just loistoperhe ku John on iha ylimukava! ekaks pelattiin vaa pleikkarii Johnin, Ianin (20v toinen veli) ja Mattin (Ianin kaveri) kanssa, Yöllä mentiin ajelee mönkijällä pimeään kenguroitten joukkoon, jotai siel oli ihan sikana! oli niin pelottavaa, ja sitte viel katottii kauhuleffa ennen nukkumaan menoa! John koitti parhaansamukaa suojella mua ja Noemia leffan aikana! haha. :D nukuttiin tuskin lainkaan.
La: aamulla heti muitten vaihtareitten joukkoon, oli taas niin kiva nähdä kaikki! koko aamupäivä kuunneltiin puheita, ohjeita, neuvoja, sääntöjö... plaaplaa niinku ei jo tiedettäis niitä! mukana oli myös kaikki tulevat vaihtarit jotka lähtee tammikuussa maailmalle, samoin ku oli Turoksessa, joten ennettiin niille neuvoja miten tulee toimia. Ashley lähtee suomeen ja on maailman mukavin ja hulluin tyttö, sovittiin jo kaikkee et mitä tehdään ku mä tuun takas! (RUISROCK!) cooma on aika lähellä lumisia vuoria, ni siellä alko nyt sitte sataa rakeita! mentiin Joshin (tuleva ruotsi-vaihtari) kanssa ulos leikkii, ja Geoff (piirimme johtaja) tuli mukaan, ;D ennen illallista mentiin Markin ja Lucasin host perheeseen kattoo leffaa ja uimaan, harvo toi uikkarit mukaan ni se oli leffa siis. illalla yhteinen ruokailu, jos pelleiltiin huolella. ruuan jälkeen laulettiin ja tanssittiin, tai no meitsi laulo surkeesti karaokee Lucasin kanssa ja muut tanssi. :D hah! kotiin mentiin joskus kymmenen aikaan illalla, ja Ian ja host äippä oli vaan kotona ni juteltiin niitten kanssa ja Ian katto meijän kanssa leffoi, ja suojeli taas niin sulosesti. :D tehtiin kaikkee kivaa viel ku John tuli kans kotiin, ja nukkumaan päästiin kolmen aikaa yöllä.
su: aamusta alkaen taas esitelmiä ja puheita. Lounaksen jälkeen kotiin lähtö, oltiin muitten vaihtareitten kanssa vähän vihasii ku ei saatu niin paljon aikaa keskenään, ja oli Lucaksen viimenen rotaryn järjestämä tapahtuma jossa se oli mukana, ku se lähtee kotiin tammikuussa. mutta sovittiin lomille että pidetään Lucakselle farewell partyt canberrassa pari päivää ennen sen lähtöä. kotiin lähtö oli yhtävaikeeta ku aina, ja kotimatka ankea. kotiin päästyä mentiin host perheen kanssa ravintolaan syömään, voitte vaan kuvitella mun silmäpussit! jäätävää. mut joo, nukahdin tyylii yhdeksän aikoihin, turhan väsyttävii nä rotary tapahtumat!

Ei kommentteja: