sunnuntai 12. lokakuuta 2008

viimenen viikko lomaa!

Maanantai ja tiistai meni iha ohi, oikeesti, olin tyylii sängyssä koko kahden päivän ajan. :D kattosin vaan south parkii sun muuta.
Ke: pakko oli lähtee johonki, joten menin kaupungille nyppii kulmat, tädin ja serkun kanssa tädin poikaystävälle leikkii uima-altaaseen (en kyl menny uimaa ku tä tuli vähän hätäsee enkä ollu varautunu) sitte iltapäivän vietin asherin ja kylen kanssa kaupungilla. oli just ihanaa ku ne on tyylii mun parhaimpii poikakaverei täällä, ja niitten kans on aina niin hauskaa. :)
To: sisko otti vapaata töistä ja mentiin siis nannyn (eli niinku host mamman) kanssa canberraan päiväks shoppailee. käytiin iha järkyttävin suurissa kauppakeskuksissa, ja kyl oli illal jalat ruvella ja kukkaro keventyny!
Pe: Sain suomalaista seuraa! veera, joka on ollu goulburnissa vaihdossa pari vuotta takaperin, on tullu tänne vuoden loppuun asti, tavattiin ennen mun lähtöä turussa, ja sovittii että kyl sitte nähdään ku se tulee tänne takas! veeralla myös kaveri mukana, liisa, ja niitten kanssa sitte tehtiin kaikkea päivän verran. :) oli hauskaa kyl jutella suomea pitkäst aikaa, tuntus kyl aivan oudolta. :D sovittiin että nähdään uudestaa, tosi mukavii tyttöi molemmat ja kans niin kiintyneit tähän kaupunkiin. :)
La: tällä kertaa host äiti halusi viedä meijät canberraan, lisää ostoskeskuksi ja mentiin moikkaa host äidin veljee, joka työskentelee yhdessä isossa ostoskeskuksessa. sain jopa työtarjouksen sen lihatiskiin. :D ihmettelin vähän et kui, mut host äiti kerto jälkeenpäin, että ne pojat jotka oli siel töissä, oli laittanu pomonsa kysymään mulle töitä. :D aika hassuu. illalla iha puhki, mutta sisko halus viel leffaa ni sinne siis. katottii walle, suosittelen. :)
Su: aamuasta alkaen puutarhatöitä, tosi nätti ilma. ashlyn (3v) ja laura (18v) host serkkuja tuli kans meille. lauran kans juoruttii tavalliseen tapaan ja ashlynin lapsenvahtina joutusin olee taas kerran, ku oon kuulemma ainoa jonka energiataso riittää sen hoitoon. :D joku interactin kokous juttu oli kans, mutta sielki aika meni ashleyn huolehtimiseen, mutta teen sitä kyl mielelläni ku se on ehkä maailman sulosin lapsi. :) illal käytiin vieraiden luona ja tilattii pitsaa vaa kotii!

Ei kommentteja: